Autoverzekering

Bereken mijn autoverzekering

Autoverzekering berekenen

Bespaar op je verzekeringen

Uit onderzoek onder onze klanten is gebleken dat 7 uit de 10 klanten bespaart op haar verzekeringen bij SV direct. Bereken eenvoudig hoeveel jij kunt besparen en start vandaag nog met besparen.

Onze autoverzekering behoort tot de goedkoopste van Nederland

Bereken mijn besparing

Wij zijn trots op onze autoverzekering

Niet alleen is de prijs van onze autoverzekering uiterst scherp. De dekking is uitgebreid en met ons meer wielenplan ontvangt u nog meer korting. Uw korting kan oplopen tot 75%.

Onze autoverzekering behoort tot de goedkoopste van Nederland

Bereken mijn autoverzekering

U wilt gewoon goed verzekerd zijn

U kent ze wel, de verzekeraars die met allerlei 'ludieke' acties komen. Miljoenen uitgeven aan TV en radio. En kosten noch moeite besparen om een beter imago te verkrijgen.

Wij doen hier niet aan mee. Wij geven u liever een goedkope en goede verzekering. SV direct verzekeringen zijn gewoon goed.

Bekijk al onze verzekeringen

U wilt begrijpen waarvoor u verzekerd bent

Onze voorwaarden zijn opgesteld met als doel om goed leesbaar te zijn en kunnen worden omschreven als korte polisvoorwaarden met grote letters.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders leesbare polisvoorwaarden steeds belangrijker vindt. 42% begrijpt de polisvoorwaarden van zijn huidige verzekeringen niet goed.

Bekijk al onze verzekeringen

Het huidige SV direct bestaat dankzij u

In tegenstelling tot de meeste verzekaars hebben wij onze verzekeringen niet zonder u samengesteld. Ons huidige aanbod is tot stand gekomen dankzij u en 25.000 andere Nederlanders die mee hebben gedaan aan ons onderzoek.

Op basis van jullie mening hebben, als SV direct, wij een prachtig aanbod.

Bekijk al onze verzekeringen

Wij maken het weer eenvoudig

Geen moeilijke taal of ingewikkelde voorwaarden, gewoon goed verzekerd.

Ben ik wel goed verzekerd? Dat is de meest gestelde vraag. Maar het antwoord hierop is vaak ingewikkeld. De voorwaarden van SV direct zijn in heldere taal geschreven en overzichtelijk ingedeeld. U ziet meteen dat u bij ons goed verzekerd bent.

16 januari 2019
Samenwonend
1× Nuttig
9
G-e-w-e-l-d-i-g-e communicatie

Wat bij veel bedrijven, die via internet werken met een eigen "My ......."-pagina, ipv snel juist 'sloom' gaat, kan ik via jullie internet'omgeving' op een eenvoudige manier heel snel en soepel voor elkaar krijgen. En met directe bevestiging van ontvangst! Top!

09 januari 2019
Alleenstaand met kinderen
Nuttig
9
Top verzekering!

Over de inboedelverzekering ben ik meer dan tevreden! Na ellende met een waterschade, ben ik heel snel geholpen zonder gedoe. Offerte van de schade gemaild en binnen 3 dagen kon ik alles laten herstellen! Tv die gesneuveld was, kreeg ik ook (gedeeltelijk) vergoed.

De autoverzekering vind ik (tot nu toe) wat minder, i.v.m. de afhandeling door DAS rechtsbijstand. Misschien omdat de feestdagen ertussendoor kwamen, maar de voortgang gaat veel te traag.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar!

Naar de klantenservice

Veel gestelde vragen

040-851 37 77

Nu geopend

Klantenwaardering 7.9

Meer over klanttevredenheid