Winterstop Aanvullende dekking

De meeste motorrijders rijden niet in de winter. Vanwege de gure weersomstandigheden kiezen de meeste motorrijders toch voor een dak boven het hoofd. Ook de kans op ongelukken is vele malen groter.

Bespaar door niet in de winter te rijden
Als u niet in de winter rijdt, kunt u ook geen ongelukken veroorzaken. Voor verzekeraars betekent dit een lager risico. Om u tegenmoet te komen hebben wij de winterstop dekking ontwikkeld. Rijdt u niet in de winter? Dan kunt u in aanmerking komen voor maandelijks(het hele jaar door) 10% winterstop korting.

Opslag wel verzekerd
Tijdens de winterstop periode dient uw motor in de stalling te staan. Deze risico's zijn wel gewoon verzekerd. Wordt uw motor gestolen? Of u heeft andere schade terwijl uw motor in de stalling staat? En deze schade zou normaal gewoon verzekerd zijn? Dan is deze schade ook tijdens de winterstop gewoon verzekerd.

De winterstop dekking loopt van 15 december tot 1 maart. Kiest u voor de winterstop? Houd dan rekening met de volgende voorwaarden.

  • 10% Korting op de hoofddekking (Wa, Wa-plus, Allrisk)
  • Rij-risico is niet verzekerd tijdens de winterstop
  • Diefstal en opslag/stalling risico is wel verzekerd.

U hoeft uw motor tijdens de winterstop niet tijdelijk te schorsen bij het RDW. Gaat u toch de openbare weg op en u veroorzaakt schade? Dan bent u niet verzekerd, ook schade die u veroorzaakt aan andere is dan niet verzekerd.