Wie is SV direct?

Verzekeren zonder flauwekul, dat is waar wij voor staan. Op basis van intensieve gesprekken met onze klanten hebben wij verzekeren weer eenvoudig gemaakt. Onze verzekeringen zijn afgestemd op jullie wensen en onze voorwaarden zijn helder en overzichtelijk geschreven.


Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Vaalserbergweg 313 - 5628 CH - Eindhoven - alleen op afspraak
  • Postadres: SV direct - Postbus 1097 - 5602 BB - Eindhoven
  • Email:
  • Telnr: 040-851 37 77
  • Onze klantenservice is momenteel gesloten

Onderdeel van Anac Verzekeringen & Hypotheken
Deze verzekering is een initiatief van Anac Verzekeringen & Hypotheken. Wij zijn een ware specialist op het gebied van (online) verzekeringen. Anac Verzekeringen & Hypotheken is een 100% dochter van Anac Backoffice, een moderne, innovatieve intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven.

Lees meer over Anac Verzekeringen & Hypotheken in onze dienstenwijzer

Januari 2019 is onze naam gewijzigd naar sv direct, voorheen waren wij bekend onder de naam 'De nederlanden van Nu'.

Wie is de verzekeraar?

SV direct werkt samen met ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. Ontstaan in 1720 en ondertussen een van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden o.a. verzekeringen voor particulieren en staan onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Kamer van Koophandel

In het online register kunt u ons vinden onder het KvK-nummer 55500137.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kunt u zoeken op ons Kifid-nummer 300.001.836.

Autoriteit Financiële Markten

De Autoriteit Financiële Markten(AFM) bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Zij is de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markt, u kunt ons vinden onder nummer 12004330.