Klanttevredenheid

Op deze pagina hebben wij de beoordelingen en reviews van onze klanten verzameld. Deze zijn onafhankelijk door onze klanten geschreven en ingestuurd. Wilt u zelf een beoordeling geven of een review schrijven? Klik dan hier

03 juni 2021
Samenwonend
Nuttig
3
SV betekend Slechte Verzekeringsmaatschappij

Je krijgt geen reactie op e-mails Heb een schade gemeld maar nu 3maanden verder en wacht nog steeds op antwoorden! Maar als je de veel te dure maandpremie terug boekt dan reageren ze wel heel snel en zelfs meerdere keren! Ik zie heel wat negatieve reacties hier dus ben denk ik de enige niet die deze slechte ervaringen heeft.

03 juni 2021
1
26 mei 2021
Samenwonend met kinderen
Nuttig
1
Slechte bereikbaarheid

Tot nu toe niks

Slechte bereikbaarheid, langzame reactie. Wij hebben een schade gemeld, en wij zijn inmiddels 4 maanden verder en hij is nog niet correct afgehandeld!

13 maart 2021
Alleenstaand
1× Nuttig
3
Nooit Doen

Tijd om te vertrekken: na ca. 10 jaar verzekerd te zijn bij SV direct , geen schade gehad MAAR door weigering een 2e auto te verzekeren is de kogel door de kerk. Adieu.

21 januari 2021
Samenwonend
1× Nuttig
1
Zeer slecht

Niks

Na schade met tegenpartij (schade 50/50), schade tegenpartij binnen maand geregeld en uitgekeerd. Eigen uitkering van schade zitten we nog steeds op te wachten (al 2 maanden). Wordt niet gereageerd op mailtjes. Telefonisch worden we elke keer afgescheept dat ze ermee bezig zijn. Heb nog ooit zo'n slechte verzekering meegemaakt. Wel hebben ze de schadevrije jaren gelijk na melding naar beneden gezet. Mensen zoek een andere verzekering voor je auto.

02 december 2020
5
24 november 2020
1
18 november 2020
Samenwonend met kinderen
2× Nuttig
1
Zeer teleurstellend

Niets

Ten eerste. In het afgelopen jaar hebben ze de premie 2x! verhoogd. En daarnaast wordt opeens de no-claim bescherming eraf gehaald. Opzeggen via de website werkt niet. Link/ knop doet niets. Daarbij. Er staat een omschrijving met een * erbij, maar vervolgens nergens een uitleg waar die * voor is. Nu via de mail opgezegd, ben benieuwd of dit geaccepteerd wordt. Voor mij NOOIT GEEN SV-direct meer!