Klanttevredenheid

Op deze pagina hebben wij de beoordelingen en reviews van onze klanten verzameld. Deze zijn onafhankelijk door onze klanten geschreven en ingestuurd. Wilt u zelf een beoordeling geven of een review schrijven? Klik dan hier

17 september 2020
Samenwonend met kinderen
Nuttig
1
Geen empathie

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Royeert zomaar een polis zonder een waarschuwing vooraf om een reden die dit is toegestaan en niet in de polisvoorwaarden staat vermeld. Medewerkers zijn niet kundig helaas.

12 augustus 2020
Alleenstaand
Nuttig
8
Betrouwbaar, serieus

De serieusheid, zorgzaamheid voor je probleem. (Mijn vorige review geldt niet, ik zat wat knopjes uit te proberen.) Ik heb een probleem momenteel, maar na gebeld te hebben, weet ik zeker dat het eerlijk wordt opgelost; onafhankelijk van de uitkomst, blijf ik toch bij SV Direct !

Beantwoorden emails zou snellere behandeling moeten krijgen, twee weken wachten vind ik te lang, de klant maakt zich zorgen en haalt van alles in het hoofd...

12 augustus 2020
1
17 juli 2020
Samenwonend met kinderen
6× Nuttig
3
klant wegjager

We waren tevreden over onze verzekering

Plotseling worden wij geconfronteerd met een tussentijdse premiestijging van meer dan dertig procent (!). Dat is buiten alle proporties. En is niet in lijn met de merkbelofte (behoren tot goedkoopste verzekeraars Nederland)

30 januari 2020
Alleenstaand met kinderen
8× Nuttig
3
Gaat enkel over de website

Ik vraag een wachtwoord op en dat ontvang ik niet, vervolgens probeer ik het online formulier op de website in te vullen en dat lukt ook niet. En dat komt niet erg klantvriendelijk over.

02 januari 2020
Alleenstaand
5× Nuttig
1
waardeloos oplichters trap er niet in

niks criminele oplichters

alles gewoon oplichters mensen trap er niet in

20 december 2019
8
20 november 2019
Alleenstaand
2× Nuttig
1
Waardeloos

Nog niet veel

Je kunt geen .pdf file van een IPad uploaden Als je een foute file hebt bij de schademelding kun je hem niet meer verwijderen Het webformulier is bijzonder onhandig en ook hoe je daar komt ..