Klanttevredenheid

Op deze pagina hebben wij de beoordelingen en reviews van onze klanten verzameld. Deze zijn onafhankelijk door onze klanten geschreven en ingestuurd. Wilt u zelf een beoordeling geven of een review schrijven? Klik dan hier

27 juni 2022
Samenwonend met kinderen
Nuttig
1
Schandalig!

Helemaal niets! Zodra onze schade hopelijk na een half jaar is afgerond shop ik direct de verzekeringen bij jullie!

Na 26 weken eindelijk een uitkering gekregen met 100 euro aftrek van eigen risico terwijl wij een verzekering zonder eigen risico hebben. Inmiddels na melding hiervan 3 weken later nog steeds geen enkel bericht terug! Ronduit schandalig hoe jullie met je klanten omgaan!

15 juni 2022
10
10 mei 2022
8
26 oktober 2021
Samenwonend
2× Nuttig
2
Goedkoop en simpel

Niets

Ik kan deze verzekering niet aanraden, ooit afgesloten om iets goedkoops te hebben en dat is precies wat ze zijn. Als je een keer schadevergoeding nodig hebt, zijn ze niet voor je (ook al ben je al 9 jaar bij ze verzekerd). Ze promoten dat alles digitaal kan, maar via e-mail zijn ze slecht bereikbaar. Op sommige e-mails wordt nooit gereageerd, anderen wel, je kunt er geen peil op trekken. Na maanden kwam er een keer een reactie op mijn schadeclaim, natuurlijk kreeg ik niets bij beide claims in 9 jaar tijd. En o wee als je een keer de 3 euro verzekeringskosten terugboekt, ze vertienvoudigen het bedrag binnen twee weken onder het mom van "administratiekosten". Dit is wettelijk niet eens toegestaan maar ze doen het toch, enorme geldklopperij. Ik ben ontzettend blij dat ik van ze af ben en elders verzekerd ben, ze hebben al die tijd helemaal niets voor me gedaan behalve 'het idee van verzekerd zijn'.

01 oktober 2021
9
03 juni 2021
Samenwonend
2× Nuttig
3
SV betekend Slechte Verzekeringsmaatschappij

Je krijgt geen reactie op e-mails Heb een schade gemeld maar nu 3maanden verder en wacht nog steeds op antwoorden! Maar als je de veel te dure maandpremie terug boekt dan reageren ze wel heel snel en zelfs meerdere keren! Ik zie heel wat negatieve reacties hier dus ben denk ik de enige niet die deze slechte ervaringen heeft.

03 juni 2021
1
26 mei 2021
Samenwonend met kinderen
2× Nuttig
1
Slechte bereikbaarheid

Tot nu toe niks

Slechte bereikbaarheid, langzame reactie. Wij hebben een schade gemeld, en wij zijn inmiddels 4 maanden verder en hij is nog niet correct afgehandeld!