Klanttevredenheid

Op deze pagina hebben wij de beoordelingen en reviews van onze klanten verzameld. Deze zijn onafhankelijk door onze klanten geschreven en ingestuurd. Wilt u zelf een beoordeling geven of een review schrijven? Klik dan hier

23 november 2018
Samenwonend
Nuttig
7
Goed en betaalbaar

Na lange wachttijd aan telefoon heel adequaat te woord gestaan. Veel kan via Internet afgehandeld worden.

Puntje van kritiek op de website, bij het melden van schade: Bij het laatste scherm kom ik onder op de pagina te staan, waardoor het lijkt of ik klaar ben, maar bovenaan de pagina en niet zichtbaar op het scherm moet nog eea ingevuld worden. Graag ook dit op het scherm tonen.

13 november 2018
1
22 augustus 2018
Samenwonend met kinderen
Nuttig
10
Vriendelijk, efficient

De snelle afhandeling van mijn waterschade. 2 dagen na het versturen van de schade offerte, is het schade bedrag bijgeschreven en kan alles weer gefixt worden! Zat m wel te knijpen na het lezen van slechte reviews, maar ik heb dus het tegenovergestelde ervaren! Top verzekeraar!

18 mei 2018
Samenwonend met kinderen
Nuttig
3
Onvriendelijk telefoon

Ze zijn erg goedkoop en zonder eigenrisico

Als je probeert te telefoneren wordt er kort af gereageerd. Als je een nieuwe verzekering wilt aan vragen kan dit alleen via internet. Er zijn nog steeds mensen in nederland die geen internet hebben.. ze worden telefonisch niet goed te woord gestaan. Ook voor vragen zijn ze telefonisch niet bereikbaar en willen ze t alleen via de mail doen.

05 mei 2018
10
21 maart 2018
7
20 februari 2018
Samenwonend
1× Nuttig
10
Top verzekering

Waren pas 4 maanden verzekerd. Mede laatste storm biobak tegen de auto gewaaid. Gewoon tol geregeld met de verzekeringsmaatschappij.

Niets

02 februari 2018
Samenwonend met kinderen
1× Nuttig
2
Nooit meer verzekeren bij jullie

Geen positief jullie helpen met niks aan de telefoon als je iets vraagt sturen ze je naar 100 mensen