Klanttevredenheid

Op deze pagina hebben wij de beoordelingen en reviews van onze klanten verzameld. Deze zijn onafhankelijk door onze klanten geschreven en ingestuurd. Wilt u zelf een beoordeling geven of een review schrijven? Klik dan hier

26 augustus 2015
Samenwonend met kinderen
24× Nuttig
10
Goedkoopste zonder eigen risico

Nette behandeling, voldoende informatie en GEEN eigen risico terwijl de premie de laagste is. Jong team wat flink aan de weg timmert.

14 april 2015
Samenwonend
19× Nuttig
10
snel en goed afgehandeld

Schade direct aan mij uitbetaald en verhaald bij de tegenpartij. zeer goede en snelle service.

03 juni 2016
Alleenstaand
3× Nuttig
7
Niet duur

Dat het niet exteem duur is.

Weet ik nog niet. Een verzekering leer je pas kennen, als er schade is en ze moeten uitkeren. Omdat dat nog niet gebeurd is, heb ik nog geen mening.

03 juni 2016
Samenwonend met kinderen
3× Nuttig
7
Duidelijk en betaalbaar

Helderheid en bereibaarheid

Het verplichte 1 jarige contractsperiode

22 januari 2016
Samenwonend
3× Nuttig
5
Verzekeringsmaatschappij

Lage premie

Kan de polisvoorwaarden niet vinden.

28 januari 2014
3× Nuttig
10
Top waardebon

Ik heb alleen nog maar premie betaald, dus de verzekering niet nodig gehad i.v.m.schade, maar af en toe een waardebon zoals van de wasstraat wordt zeer op prijs gesteld, ik zou niet weten welke maatschappij dat ook doet.

06 november 2017
Samenwonend
2× Nuttig
10
Top service voor een lage prijs

Schade aan het bankstel op zondagavond gemeld, en op maandagochtend direct een e-mail dat het gehele aankoopbedrag van de bank uitbetaald wordt. Top service voor een lage maandprijs!

27 oktober 2017
Alleenstaand
2× Nuttig
1
Niet positief

Niets

Alles. Schade gemeld die ik heb toegebracht bij iemand. Krijgt de tegenpartij de mededeling dat ze het maar moet melden bij haar verzekering. Waarvoor een aansprakelijkheid verzekering. Dat jullie niet de nieuw waarde vergoeden begrijp ik maar er zo vanaf te komen vind ik schandalig. Ik heb het nu uit eigen zak vergoed. En ik ga mijn verzekering opzeggen zo snel het kan.